Kinderoverall.net tijdens de feestdagen

18 december 2017

Het team van Unishore Bedrijfskleding bedankt u, de klanten en onze leveranciers voor een geweldig 2017. Wij willen u, onze klanten en onze leveranciers fijne feestdagen en een voorspoedig 2018 wensen! Wij hopen ook in 2018 uw keuze te blijven in Bedrijfskleding.

Feestdagen

Vanwege de feestdagen moet u rekening houden dat de bestellingen in sommige gevallen vertraagd kunnen zijn.

Verder is onze showroom en ons kantoor op 25 en 26 december gesloten vanwege de kerstdagen, lees hieronder alles over onze aangepaste openingstijden.

  • 25 en 26 december, gesloten
  • 27, 28 en 29 december, geopend
  • 1 januari 2018, gesloten

Verder hanteren wij op alle dagen dat wij geopend zijn de openingstijden van 7:30 tot 17:00!

Terugkijk 2017

2017 was een spannend jaar voor ons, wij hebben veel tijd gestoken om onze services te verbeteren en te streamlinen. Ook hebben wij een nieuwe website gelanceerd en waren wij de exclusieve leverancier van kleding voor Sail Den Helder 2017!

Nieuwe website

In maart 2017 is onze nieuwe website online gekomen, deze website was een verbetering qua design vergeleken met de oude website. Het nieuwe strakke design zorgde ervoor dat de website er weer een tijd tegen aan kan. Of het nou ging om het makkelijker vinden van producten of verbeteren van de informatie. Het team van Unishorebedrijfskleding heeft zoveel mogelijk informatie op de website gezet opdat producten vinden een makkelijke taak werd.

Uitbreiding Assortiment

In 2017 heeft het team van Unishorebedrijfskleding hard gewerkt om het volledige assortiment te updaten en uit te breiden. Denk daarbij aan nieuwe modellen kleding van verschillende top merken zoals Havep, Helly Hansen, Tricorp, Grisport, Atlas, Chaud Devant, Blaklader en nog veel meer merken! Behalve dat we deze merken uitgebreid hebben qua assortiment is er ook hard gewerkt om het huidige assortiment te updaten met nieuwe productinformatie en productfoto's.

Sail Den Helder 2017

In 2017 was het spectaculaire evenement Sail Den Helder weer van gang. Dit hield in dat er 4 dagen lang prachtige schepen in de haven van Den Helder lagen. Van een zeilschip uit Oman tot een Portugese 4-master en niet te vergeten de Nederlandse Marine, waren er schepen van alle markten thuis.

Unishore Bedrijfskleding als bedrijf uit Den Helder heeft ook haar steentje bij gedragen, wij waren namelijk de exclusieve leverancier van alle Sail Kleding 2017! Wij hadden een geheel assortiment aan kleding van t-shirts, polo's, hoodie's, caps en zelfs een softshell jas. Deze lijn was speciaal voor Sail 2017 ontworpen en geproduceerd. Ze waren uitgevoerd in bijpassende kleuren voor Sail en hadden verschillende details die met Sail te maken hadden. Zoals het logo van Sail 2017, de coördinaten van Den Helder en ook nog signaalvlaggen die Den Helder 2017 uitbeeldden.

Kortom 2017 was een spannend jaar voor Unishorebedrijfskleding en daarmee willen wij onze klanten en leveranciers nogmaals bedanken voor een uitdagend jaar!

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden