Garantie & Klachten

Garantie

Kinderoverall.net garandeert dat elk door haar geleverd product voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Er kan geen sprake zijn van garantie indien de slijtage als normaal kan worden beschouwd en/of de beschadiging is ontstaan door opzet, onachtzaamheid of nalatig onderhoud.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Klachten over onze producten of dienstverlening

U kunt een klacht over onze dienstverlening of over een artikel gemakkelijk online melden via het contact formulier of door ons te bellen (+31(0)223-661300). Onze medewerkers nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op of adviseren u per e-mail over de verdere afhandeling van uw klacht.

Buiten zichttermijn van 14 dagen
Heeft u bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk of heb je een klacht over een artikel? Dan is het belangrijk dat je in het bezit bent van het order- / factuurnummer.

1. Mail ons en omschrijf in de e-mail zo nauwkeurig mogelijk je klacht en vermeld hierbij de aankoopdatum, het factuurnummer en het artikelnummer van de aankoop. Tevens stuurt u een aantal foto’s mee waarop de klacht goed te zien is.

2. Zodra de foto’s zijn beoordeeld door de afdeling klachten & garantie nemen we binnen 5 dagen contact met u op over het verloop van deze klacht en eventuele retourzending.

Wanneer de ingediende klacht niet  door Unishore Bedrijfskleding opgelost kan worden kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie  www.sgc.nl  of  bij het 'Online Dispute Resolution' van de Europese Commissie: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


Retour sturen

Wanneer er is overeengekomen dat het artikel retour gestuurd mag worden krijgt u een retournummer van ons. Onder vermelding van dit retournummer kunt u het product voldoende gefrankeerd retour sturen. Wij gaan dan over tot verdere afhandeling.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden