Betaalmogelijkheden

U kunt in deze webwinkel betalen door middel van iDEAL (via uw bank), creditcard, vooruitbetaling, rembours of Afterpay.

1. iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen in onze webshop afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

2. Creditcard

Op Unishorebedrijfskleding.nl kunt u ook met uw MasterCard, VISA en Maestro kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurt. De creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

3. Vooruitbetalen

In de webwinkel van Unishorebedrijfskleding.nl kunt u ook kiezen voor vooruitbetalen. U kunt dan na uw bestelling het te betalen bedrag overmaken op onze bankrekening o.v.v. uw order/factuurnummer. Zodra de betaling binnen is zorgen dat uw bestelling z.s.m. bij u wordt bezorgd.

4. Rembours

Als u onder rembours bestelt betekent dit dat u de bestelling aan de postbode betaalt wanneer hij deze komt bezorgen. U hoeft dus niet vooraf te betalen, maar u betaalt wanneer u de bestelling daadwerkelijk in uw handen heeft. Aan deze betaalmogelijkheid zijn echter wel € 7,85 excl. btw (€ 9,50 incl. BTW) extra kosten verbonden. Let op: het is alleen mogelijk om contant te betalen aan de postbode.

5. Afterpay

Betaal nadat het product is geleverd. Als u uw bestelling heeft ontvangen krijgt u een betaaloverzicht per e-mail van Afterpay. Deze kunt u via de betaalknop direct of binnen 14 dagen voldoen. Afterpay neemt voor ons de afhandeling van de betaling uit handen. U betaald het openstaande bedrag aan Afterpay. Aan deze betaalmogelijkheid zijn echter wel € 2,95 excl. btw (€ 3,57 incl. BTW) extra kosten verbonden

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden