Over Kinderoverall.net

Kinderoverall.net is een onderdeel van Unishore Bedrijfskleding B.V. een groothandel in bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen gevestigd in Den Helder.

Unishore Bedrijfskleding is een groothandel in beschermingsproducten uit de Kop van Noord-Holland. Uitgebreide kennis en een breed aanbod in beschermingsproducten voor uw bedrijf of personeel is onze grootste kracht. Of het nu gaat om de veiligheid van uw imago of uw personeel

'Unishore Bedrijfskleding, beschermt u van top tot teen!'

Unishore levert haar producten aan een groot aantal offshore gerelateerde bedrijven en organisaties zoals Peterson SBS Supply B.V., GDF SUEZ E&P Nederland B.V., Total E&P Nederland b.v., USG energy, Sodexo en AJS. Maar ook veel bedrijven in andere sectoren maken gebruik van de diensten van Unishore Bedrijfskleding.

Voor onze offshore klanten hebben we een uitgebreid kledingpakket en persoonlijke beschermingsmiddelen(PBM’s) welke voldoen voor het werken onder zeer zware omstandigheden. Jassen, overalls en onderkleding zijn gecertificeerd volgens de laatste veiligheidsnormeringen op gebied van FR/AS(vlamvertragende- /anti-statische eigenschappen) die  voor de offshore zijn vereist.
De beschikbaarheid en snelle levering van deze artikelen is zeer belangrijk, je mag niet offshore zonder een pakket PBM’s. Dit betekent dat Unishore bedrijfskleding voorraadhoudend moet zijn.
Overalls, jassen, werkschoenen en laarzen, helmen, veiligheidsbrillen, werkhandschoenen, voor een groot aantal artikelen in ons assortiment geld het principe “never out of stock “. In extreme gevallen kan het voorkomen dat er een artikel tijdelijk niet op voorraad is, wij kunnen u dan altijd een alternatief aanbieden.

Doordat het offshore pakket aan de hoogste kwaliteit en eisen voldoet is het natuurlijk ook uitermate geschikt voor werkzaamheden in andere branches.

Veiligheid is natuurlijk niet alleen van belang in de offshore. Veiligheid is eigenlijk bij alle werkzaamheden van belang. Door ons uitstekende assortiment leveren wij ook een groot aantal klanten uit andere branches. Wij adviseren u graag over welke bedrijfskleding en PBM's geschikt zijn voor de werkzaamheden die u uitvoert.

Merken welke wij in ons assortiment voeren zijn bijvoorbeeld: Jobman, Roots, Helly Hansen, Rom88, Grisport, Oxxa, Jallatte, Maxguard, 3M,  Dickies, MSA, Ocean, Core C6, No-Risk en nog vele andere.

Door onze jarenlange kennis en ervaring kan ons ervaren team uw bedrijf prima adviseren in de keuzes voor een pakket bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.


Personalisering en Corporate identity

Er zijn twee redenen om bedrijfskleding en PBM's te voorzien van uw bedrijfslogo: de eisen van de belastingdienst en coporate identity. Wij bedrukken en borduren in eigen beheer en kunnen hierdoor op zeer korte termijn het gewenste resultaat te bereiken.

Kortom, Unishore Bedrijfskleding is een totaalleverancier van bedrijfskleding en PBM's met scherpe prijzen, snelle leveringen en een breed assortiment.


Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden